Business. By Design.

Vi tror på at merkevaren er den sterkeste driveren i enhver forretning. Uansett om man leder et internasjonalt B2B selskap, eller en lokal spesialistbutikk. Vi jobber på tvers av forretningen for å finne vekstmulighetene – og få de ut til livet.

The Brand Project er et ledende strategisk merkevareselskap med et internasjonalt tverrfaglig team. Selskapet ble grunnlagt i Oslo i 2016 og er i dag en integrert og aktiv del av Oslo Venture Company sin portefølje.

Som mennesker,  tror vi på at verdifulle relasjoner oppstår når folk samhandler med unike merkevarer og få muligheten til å faktisk oppleve menneskene, produktene og tjenestene som definerer organisasjonen. Vårt oppdrag er å akselerere veksten og bygge merkeverdi – fra innsiden og ut.

Dette er derfor at alt vi gjør er basert på hvordan merkevarer bygges, oppfattes og ledes. Og hvordan de igjen muliggjør raskere vekst, øker verdien til selskapet, skaper mer effektive muligheter til å gå til markedet, samt driver langsiktig lojalitet og kundepreferanse.

Vi jobber med progressive ledere som har en tydelig ambisjon om å ta selskapet sitt til neste nivå. Sammen med noen av disse har vi transformert virksomheter i mer enn 20 land. Fra Oslo til Singapore og fra London til New York.

Velkommen til The Brand Project.


På tide å snakke om deg? Ta kontakt. Combined Shape

Hils på spesialistene

Robert Leinders-Krog

Robert er en av de ledende strategiske merkevarerådgiverne i Norden. Han har ledet en rekke globale merkevare og posisjoneringsprosjekter de siste årene, og er spesialist på internasjonale industri- og teknologiselskaper. Han er kjent for å kunne løse komplekse merkevare- og forretningsutfordringer, og er i front på å implementere ai i komplekse organisasjoner.

Carina Åkredalen Løvbræk

Carina har en strategisk tilnærming til merkevarebygging, teknologi og mennesker. Hun tror på å bygge sterke og bærekraftige merkevarer i et stadig skiftende digitalt landskap. Carina jobber i skjæringspunktet mellom design og strategi og skaper vekst gjennom å utvikle de digitale merkeopplevelser til merkevarene.

Jesper Kreiborg

Jesper er en erfaren gründer og leder. I de siste 20 årene har han vært involvert I en rekke suksessfulle start-ups fra idéfase til exit – både som gründer, CEO og rådgiver. Han har jobbet på tvers av industrier, men har hatt et spesielt fokus på IT, finansiell sektor og digitale tjenester.

Haley Zerwas

Haley har nesten to tiår med erfaring med markedsføring, kommunikasjon og merkevarebygging, etter å ha jobbet med globale teknologiselskaper og startups med internasjonale ambisjoner. Hun har primært jobbet i den maritime industrien og energibransjen med å transformere høyteknologiske konsepter og løsninger til verdibaserte merkevarer.

Natalie Norton Bremer

Natalie er ansvarlig for de store prosjektene hos oss, samt driver analyseavdelingen. Som analytiker jobber hun med merkevareposisjonering og markedsoppfatning, samt implementeringen av ai i større organisasjoner. Hun fokuserer på å etablere klare roller for virksomheter i et fragmentert og konkurranseutsatt globalt marked. Natalie bruker sin strategiske tilnærming både innenfor lokale, og internasjonale prosjekter.

Achim Feige

Achim Feige har ledet og gitt veiledning til toppledere i DAX-, ATX- og SWX-selskaper i internasjonale strategiske endringsprosjekter i 20 år. Tidligere har han ledet endring som partner for BrandTrust i Tyskland, hvor han ga råd og veiledning til mer enn 100 forskjellige merker. Han blir ofte hentet inn av toppledere og ledergrupper når det kommer til nye merkevarer, tankesett og nye opplevelser av endring.

Victor “Vic” Dahlstrøm

Victor er en tverrfaglig designer med stort fokus på identitetsutvikling, og har spesialisert seg innen teknologi og SaaS-bedrifter. Han er kjent for å fokusere på blandingen av det minimale og maksimale, og har som mål å skape sterke visuelle identiteter – som tåler tidens gang og trender. Han har jobbet med store bedriftssystemer så vel som teknologistartups og scaleups.

Når kunder, ansatte og markedet har en sterk relasjon til merkevaren, vil den drive vekst og definere grunnlaget for langsiktig suksess.

DETTE ER HVA VI GJØR Combined Shape

Arketypen bestemmer posisjonen

Vi som mennesker lever ikke i en objektiv og faktuell verden – spesielt ikke når det kommer til våre tanker og følelser. Noen ganger kommer man over mennesker (og merkevarer) man føler en kobling med. En tiltrekning det er vanskelig å sette fingeren på – som om vi kjenner dem fra før. Hva er det som tiltrekker oss disse? Hvorfor inviterer vi dem inn i våre liv og blir lojale mot de? En av grunnene er arketyper.

Les hele historien Combined Shape

Rebranding – en strategisk vurdering

Rebranding er et kraftig strategisk verktøy for å reposisjonere et selskap eller sette til livs en ny retning. Her kommer noen do’s og dont’s, og hva som er viktig å vurdere før du tar med beslutningen inn til styrerommet.

Les hele historien Combined Shape