Internasjonal tenkning, lokal gjennomføring

Velkommen til oss – stedet der forretningsstrateger og merkevaremagikere samhandler for å sette merkevaren din først. Slik kan vi transformere virksomheten sammen og skape ny vekst.

The Brand Project er et ledende strategisk merkevareselskap med et internasjonalt, og tverrfaglig team. Firmaet ble grunnlagt i Oslo i 2016 av en gruppe gründere som alle deler ambisjonen om å skape, utvikle og skalere selskaper – som blir til sterke merkevarer.

Vi tror at verdifulle relasjoner oppstår når folk samhandler med unike merkevarer og få muligheten til å faktisk oppleve menneskene, produktene og tjenestene som definerer organisasjonen. Vårt oppdrag er å akselerere veksten og bygge merkeverdi – fra innsiden og ut.

Dette er derfor at alt vi gjør er basert på hvordan merkevarer bygges, oppfattes og ledes. Og hvordan de igjen muliggjør raskere vekst, øker verdien til selskapet, skaper mer effektive muligheter til å gå til markedet, samt driver langsiktig lojalitet og kundepreferanse.

Vi jobber med progressive ledere som har en tydelig ambisjon om å ta selskapet sitt til neste nivå. Sammen med dem har vi transformert virksomheter i mer enn 20 land. Fra Oslo til Singapore og fra London til New York.

Vårt prosjekt er å gjøre nettopp merkevaren din til selskapets mest verdifulle ressurs.

Velkommen til The Brand Project.


På tide å snakke om deg? Ta kontakt. Combined Shape

Hils på spesialistene

Robert Leinders-Krog

Robert er en av de ledende strategiske merkevarerådgiverne i Norden. Etter å ha jobbet med en rekke globale merkevarer de siste årene, spenner hans erfaring fra spesialister innen retail til globale industrielle- og teknologi bedrifter. Han er kjent for sin evne til avdekke og løse komplekse merkevare- og forretningsutfordringer, og er en ivrig skribent og hovedtaler.

Carina Åkredalen Løvbræk

Med mer enn 15 års erfaring med internasjonal markedsføring- og merkevareerfaring etter å ha drevet merkevarebyråer i Singapore og London, er Carina vår internasjonale nordmann. Hun har en strategisk tilnærming til merkevarebygging, og tror på å bygge sterke og bærekraftige merkevarer i et stadig skiftende digitalt landskap. Carina skaper vekst gjennom å forbedre digitale merkeopplevelser og kundekontaktpunkter.

Jesper Kreiborg

Jesper er en erfaren gründer og leder. I de siste 20 årene har han vært involvert I en rekke suksessfulle start-ups fra idéfase til exit – både som gründer, CEO og rådgiver. Han har jobbet på tvers av industrier, men har hatt et spesielt fokus på IT, finansiell sektor og digitale tjenester.

Haley Zerwas

Haley har nesten to tiår med erfaring med markedsføring, kommunikasjon og merkevarebygging, etter å ha jobbet med globale teknologiselskaper og startups med internasjonale ambisjoner. Hun har primært jobbet i den maritime industrien og energibransjen med å transformere høyteknologiske konsepter og løsninger til verdibaserte merkevarer.

Kirby Ann Basken

Kirby er vår internasjonale journalist, TV-vertinne og vår spesialist på endringsledelse. Hun har bodd og jobbet 12 år på Filippinene før hun kom hjem til Norge for å bygge videre på erfaringen sin innen innovasjon og ledelse. Kirbys fokus er å bygge og kommersialisere vår portefølje og våre tjenester. Samtidig som hun bruker kunnskapen hennes innen strategiske forretnings- og endringsledelse prosjekter.

Natalie Norton Bremer

Natalie har de siste årene studert strategisk markedsføringsledelse og ledelse, og har nå fått muligheten til å benytte seg av kunnskapen sin innenfor det internasjonale venture- og innovasjonsområdet. Som analytiker jobber hun i krysset mellom merkevareposisjonering og markedsoppfatning. Her vil hun fokusere på å etablere klare roller for virksomheter i et økende konkurranse landskap. Natalie bruker denne strategiske tilnærmingen både innenfor lokale, og internasjonale prosjekter.

Achim Feige

Achim Feige har ledet og gitt veiledning til toppledere i DAX-, ATX- og SWX-selskaper i internasjonale strategiske endringsprosjekter i 20 år. Tidligere har han ledet endring som partner for BrandTrust i Tyskland, hvor han ga råd og veiledning til mer enn 100 forskjellige merker. Han blir ofte hentet inn av toppledere og ledergrupper når det kommer til nye merkevarer, tankesett og nye opplevelser av endring.

Victor “Vic” Dahlstrøm

Victor er en tverrfaglig designer med stort fokus på identitetsutvikling, og har spesialisert seg innen teknologi og SaaS-bedrifter. Han er kjent for å fokusere på blandingen av det minimale og maksimale, og har som mål å skape sterke visuelle identiteter – som tåler tidens gang og trender. Han har jobbet med store bedriftssystemer så vel som teknologistartups og scaleups.

Når kunder, ansatte og markedet har en sterk relasjon til merkevaren, vil den drive vekst og definere grunnlaget for langsiktig suksess.

DETTE ER HVA VI GJØR Combined Shape

La arketypen lede markevaren din. Men hvorfor?

Vi som mennesker lever ikke i en objektiv og faktuell verden – spesielt ikke når det kommer til våre tanker og følelser. Noen ganger kommer man over mennesker (og merkevarer) man føler en kobling med. En tiltrekning det er vanskelig å sette fingeren på – som om vi kjenner dem fra før. Hva er det som tiltrekker oss disse? Hvorfor inviterer vi dem inn i våre liv og blir lojale mot de? En av grunnene er arketyper.

Les hele historien Combined Shape

På tide med en rebrand? Hmm. Kanskje. 

Rebranding er et kraftig strategisk verktøy for å reposisjonere et selskap eller sette til livs en ny retning. Her kommer noen do’s og dont’s, og hva som er viktig å vurdere før du tar med beslutningen inn til styrerommet.

Les hele historien Combined Shape