La oss ta en prat!

Den raskeste måten å nå oss på er ved å sende en e-post til hello@thebrandproject.com eller ved å fylle inn skjemaet under. Enda raskere? Ring +47 92880111.

Contact Form (NO)
Navn
Navn
First
Last
Nyhetsbrev

Hils på spesialistene

Robert Leinders-Krog

Robert er en av de ledende strategiske merkevarerådgiverne i Norden. Etter å ha jobbet med en rekke globale merkevarer de siste årene, spenner hans erfaring fra spesialister innen retail til globale industrielle- og teknologi bedrifter. Han er kjent for sin evne til avdekke og løse komplekse merkevare- og forretningsutfordringer, og er en ivrig skribent og hovedtaler.

Carina Åkredalen Løvbræk

Med mer enn 15 års erfaring med internasjonal markedsføring- og merkevareerfaring etter å ha drevet merkevarebyråer i Singapore og London, er Carina vår internasjonale nordmann. Hun har en strategisk tilnærming til merkevarebygging, og tror på å bygge sterke og bærekraftige merkevarer i et stadig skiftende digitalt landskap. Carina skaper vekst gjennom å forbedre digitale merkeopplevelser og kundekontaktpunkter.

Jesper Kreiborg

Jesper er en erfaren gründer og leder. I de siste 20 årene har han vært involvert I en rekke suksessfulle start-ups fra idéfase til exit – både som gründer, CEO og rådgiver. Han har jobbet på tvers av industrier, men har hatt et spesielt fokus på IT, finansiell sektor og digitale tjenester.

Haley Zerwas

Haley har nesten to tiår med erfaring med markedsføring, kommunikasjon og merkevarebygging, etter å ha jobbet med globale teknologiselskaper og startups med internasjonale ambisjoner. Hun har primært jobbet i den maritime industrien og energibransjen med å transformere høyteknologiske konsepter og løsninger til verdibaserte merkevarer.

Lea Robinson

Lea har en lidenskap for å utvikle identiteter som kombinerer analytiske data, forskning og vakkert design. Hun har en gründerbakgrunn og 8+ års designerfaring fra å jobbe for både mindre designstudioer og større bedriftsfirmaer. Hennes designerfaring dekker et bredt spekter, inkludert produktbranding og emballasjedesign, merkevarebygging av private arrangementer, og design for messer og bedriftsarrangementer.

June Skoug Haugen

Junes analytiske tilnærming kombinert med et helhetlig syn på hvordan merkevarer bør prestere, gjør henne i stand til å transformere strategi til praktiske resultater som merkes. Hun har spesialisert seg på merkevarestrategi og strategisk markedsføring. June brenner for at merkevarer kommuniseres helhetlig, blir riktig implementert internt, og bygd fra innsiden og ut.

Achim Feige

  • Sr. Brand Transformation Architect
  • LinkedIn

Vi er alltid på utkikk etter flotte mennesker med lidenskap for merkevarer og bedrifter.

Er du en markedsførings- eller kommunikasjonsspesialist, en forretningsanalytiker eller en av verdens beste designere, ta kontakt! Vi snakker mye engelsk på arbeidsplassen vår, og vi forventer at du snakker flytende. Norsk er kult også.

Ta kontakt eller send din CV til iwantowork@thebrandproject.com eller ring oss +47 92880111

Når kunder, ansatte og markedet har en sterk relasjon til merkevaren, vil den drive vekst og definere grunnlaget for langsiktig suksess.

Dette er hva vi gjør Combined Shape