Om vekst og merkevare

Vi ser frem til å ta en prat om mulighetene som ligger i nettopp din merkevare. Fyll ut skjema nedenfor og vi kommer tilbake til deg innen 24 timer. Garantert.

Contact Form (NO)
Navn
Navn
First
Last
Nyhetsbrev

Skal du komme på besøk?

Vi er fem minutters gange fra Skøyen stasjon, eller 30 sekunder fra Hoff trikkeholdeplass. Du finner oss på Harbitz Torg, i Harbitzalléen 5.

 

Vi er alltid på utkikk etter flotte mennesker med lidenskap for merkevarer og utvikling av spennende selskaper.

Er du en markedsførings- eller kommunikasjonsspesialist, en forretningsanalytiker eller en av verdens beste designere, ta kontakt! Vi snakker mye engelsk hos oss, og vi forventer at du klarer dette på forretnings-nivå.  Norsk er fint også.

Ta kontakt eller send din CV til iwanttowork@thebrandproject.com eller ring oss +47 92880111

Når kunder, ansatte og markedet har en sterk relasjon til merkevaren, vil den drive vekst og definere grunnlaget for langsiktig suksess.

Dette er hva vi gjør Combined Shape

Rebranding – en strategisk vurdering

Rebranding er et kraftig strategisk verktøy for å reposisjonere et selskap eller sette til livs en ny retning. Her kommer noen do’s og dont’s, og hva som er viktig å vurdere før du tar med beslutningen inn til styrerommet.

Les hele historien Combined Shape

Å lede en rebranding prosess

Dere har nå tatt det store (og definitivt skremmende) valget om å rebrande selskapet, produktet/og eller tjenesten deres – så hva nå? I denne artikkelen går vi stegvis gjennom reisen dere står ovenfor og hvordan navigere seg gjennom denne berg-og-dal-banen.

Les hele historien Combined Shape