Bygger fremtidens selskaper med et sylskarpt fokus på merkevare
Bård Eker fra Eker Group og Robert Leinders-Krog fra The Brand Project og Oslo Venture Company står foran nyåpnede Eker Werks i Oslo. Sammen skal de skape Norges mest komplette innovasjonshus.

Som kjent er nåtiden kun et konsept, og en liten daglig milepæl som minner oss på hvor vi kommer fra og hvor vi skal. Fremtiden derimot, handler om å være i forkant, være de som tør å flytte grenser, de som river seg vekk fra fortiden og gamle suksesser – og faktisk skape innovasjoner som ingen trodde var mulig.

Og det er derfor Robert og Bård har innledet en allianse. Et samarbeid som virkelig skal ta tak i utvikling, innovasjon og bærekraft – nasjonalt og internasjonalt – og med beinhard fokus på merkevare og produktdesign – for både startups og etablerte selskaper.

Ved å sette et av Nordens fremste miljøer på innovasjon og produktdesign sammen med et ledende internasjonalt merkevare- og designselskap, skal alliansen skape grobunn for nye ideer, hjelpe etablerte virksomheter med innovasjon og produktutvikling, og faktisk sørge for at gode ideer blir til produkter – og ikke minst merkevarer – som vinner!

“Vårt ønske er at terskelen er lav for alle som skal utvikle sitt neste prosjekt eller sin neste startup. Eker Werks er her for alle som vil få til noe. Vi er her for de neste innovasjonene, de neste ideene og den neste revolusjonen”, sier Bård.

“Og ikke minst sette Norge og Oslo enda mer på kartet internasjonalt. Sammen sitter vi på et globalt nettverk av investorer og selskaper som er villige til å satse, i tillegg til all den kompetansen som sitter både i Oslo og i Fredrikstad”, legger Robert til.

Noen av prosjektene til både Eker og The Brand Project har allerede blitt til globale merkevarer. Noen har ikke blitt til noe som helst. Men om man ikke prøver, så vil man jo aldri vinne – det er de begge enige om.

The Brand Project og Oslo Venture Company har nå flyttet inn i Eker Werks lokalene – og begynner på reisen som skal bli plattformen for strategiske allianser, internasjonalt samarbeid, innovasjon, utvikling og læring.

Les mer:
ekergroup.com
thebrandproject.com
osloventurecompany.com

Ved spørsmål ta kontakt med:
Robert Leinders-Krog,
CEO The Brand Project, Styreleder Oslo Venture Company,
robert.leinders.krog@thebrandproject.com

Bård Eker,
CEO Eker Gruppen,
bard@eker.no

Published
26.08.2022

La arketypen lede markevaren din. Men hvorfor?

Vi som mennesker lever ikke i en objektiv og faktuell verden – spesielt ikke når det kommer til våre tanker og følelser. Noen ganger kommer man over mennesker (og merkevarer) man føler en kobling med. En tiltrekning det er vanskelig å sette fingeren på – som om vi kjenner dem fra før. Hva er det som tiltrekker oss disse? Hvorfor inviterer vi dem inn i våre liv og blir lojale mot de? En av grunnene er arketyper.

Les hele historien Combined Shape

M&A: When brand matters most

More than ever before, mergers & acquisitions are brand-driven choices for continuous growth and development of an organization. When executed right, a strategic expansion can secure transformation success and create new, powerful verticals. However, merging or acquiring another brand requires a clear understanding of the forces that come in play when integrating two organizations — effectively transforming them into a new reality. And changing the brand strategy at the very core.

Les hele historien Combined Shape

Når kunder, ansatte og markedet har en sterk relasjon til merkevaren, vil den drive vekst og definere grunnlaget for langsiktig suksess.

DETTE ER HVA VI GJØR Combined Shape